Ajánlatok:

 


 DJ szolgáltatás

 1984 óta szórakoztatom a nagyérdemű publikumot és 1985-től rendelkezem OSZK lemezlovas vizsgával. A kilencvenes évek végétől speciálisan az alkalmi rendezvényekre, esküvőkre, céges bulikra és privát partikra szakosodtam. Így zenei kínálatom rendkívül széles és minden stílusban átfogó „Rock ’N’ Roll-tól napjainkig”. A műszaki berendezéseim, is az alkalmi helyszínek igényei szerint modulárisan lettek kialakítva. Így a kisebb és nagyobb helyszíneken is a legmodernebb fény és hangtechnikával, változatos zenei kínálattal állok rendelkezésre.

Esküvők

Az esküvő életünk egyik legfontosabb pillanata. A zene meghatározó szerepet játszik minden rendezvény sikerében. Ezért a megfelelő szakember és kínálat szükséges ahhoz, hogy a Menyasszony és a Vőlegény által megálmodott mulatságon jó hangulat legyen, a széles korosztály ellenére is. Így esküvői DJ-ként feladatom, „hogy ez a nap olyan legyen, mint amilyet a Menyasszony és a Vőlegény elképzelt”. Ilyenkor igyekszem mindenki „nótáját elhúzni”, alkalmazkodni a násznéphez.

Ehhez garancia a több évtizedes zenei tapasztalatom, empátiám valamint széles zenei kínálatom. Rock ’N’ Roll a Retro Disco 70’-es, 80’-as 90’-es évek zenéi a mai zenékkel vegyítve.

Flash Player szükséges a videó lejátszásához.
Flash Player szükséges a videó lejátszásához.

Fontosnak tartom, hogy szükség esetén az ifjú párral egyeztetve közösen állítsuk össze az esküvő zenei programját az elejétől a végéig. Külön kérés esetén mulatós és cigányzene nagy választékával is rendelkezem.

Ha az anyakönyvezető külső helyszínre jön, a szertartás hangosításában a zenék bejátszásában, kiválasztásában (várakoztató zenék, bevonuló, aláíró, gyűrűhúzó, szülőköszöntő, gratulációs zenék), összeállításában is segíteni tudok. 

 

DVD Retro Show & Karaoke

A 80-évek video discojában Videoton és Orion TV-k sokaságán keresztül jutottak el a zenei videoklipek a táncolókhoz. Napjainkban a korszerű technika segítségével a projektor, LCD és LED TV-k segítségével kiváló hang és képminőségben szólalnak meg a 80’-as 90-es évek Disco slágerek. 

Karaoke buli lebonyolítását is vállalom, széleskörű zenei kínálatot és kitűnő technikai feltételeket biztosítok megfizethető áron, több száz kiváló zenével!

 

Flash Player szükséges a videó lejátszásához.
Flash Player szükséges a videó lejátszásához.

 

Hang és fénytechnika
Konferenciák, céges rendezvények, falunapok, külső helyszínek anyakönyvvezetők hangosítását és fellépő művészek megvilágítását is vállalom. A jó minőségű hang és fénytechnika a rendezvény sikerének egyik alapfeltétele. Mindezeket professzionális dB Technologies aktív hangfalakkal, Pioneer CDJ 100s-as és 400s-as Dj pulttal, Gemini és Yamaha keverőkkel, Numark DVD lejátszóval, AKG, dB, Numark, Shure vezetékes és URH-s mikrofonokkal tudom biztosítani. A fénytechnikai eszközök jól szállítható gyorsan összeszerelhető és állványokon elhelyzhető Eurolite és Spot-Par lámpákkal vannak felszerelve.

Rendezvények és kisebb zenekarok hangosítása

Számos rendezvényen előfordul, hogy más művészekkel, előadókkal, együttesekkel együtt dolgozom. Célszerű összedolgozni, hogy elkerüljük a technikai túlzsúfoláságot, mely a táncparkett rovására menne. Gyakran felkérnek a Disco program mellett a kisebb zenekarok igényes profi hangosítására is.